7 Eylül 2012 Cuma

Organik ve El Yapımı Oyuncaklar Tots and More'da!





Oyuncak konusu önemli!

Özellikle bebeklerde oyuncakları ağıza götürme alışkanlığı oldukça fazla. Bu durumda oyuncağın hazırlandığı materyalin sağlığa zararlı içerikte olmamasının önemi büyük.
Pebble organik oyuncakları ile bebeğiniz ilk günlerinden itibaren güvenle oynayabilir.
Control Union (CU) Sertifikalı %100 Organik pamuk ipliği ile üretilmiş bu oyuncakların içi polyester malzeme ile doludur ve 30 derecede makinada yıkanabilir.                 
       
Pebble organik oyuncaklarının hepsi Bangladeşli kadınların el emeği ürünleridir. Hathay Bunano, kırsal kesimde yaşayan Bangladeşli kadınların adil ticaret (fair trade) esasında kazanç sağlamalarına olanak veren sosyal bir organizasyondur. Böylece Bangladeşli kadınlar bebeklerinden ve çocuklarından ayrı kalmadan çalışarak para kazanırlar, ekonomik açıdan ailelerine destek olurlar. Siz de yapmış olduğunuz bu alışverişinizle dünyada yoksullukla mücadeleye destek oluyorsunuz.

Toplam 6 çeşit organik ve 10 çeşit de Oekotex Standart 100'e uygun (tekstilde zararlı 100 kimyasalın kullanılmadan üretilmiş olduğunu belgeleyen standart) toplam 16 çeşit birbirinden güzel yumuşak oyuncaklar ile hem sizin içiniz rahat etsin hem  çocuklarınız sevinsin.

Hepsi ve daha fazlası www.totsandmore.com.tr 'de!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder